Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Slachtoffer ongeluk drukte gaspedaal in

Toegevoegd: 19-04-2016, 09.44 uur
De vrouw werd voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.
De vrouw werd voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De vrouw die gisteren bij een ongeluk in Vlissingen een flinke ravage aanrichtte heeft vermoedelijk het verkeerde pedaal ingedrukt toen ze wilde remmen. Dat zegt de politie.


Het slachtoffer, een 84-jarige vrouw uit Vlissingen, reed rond 17.20 uur over de Burgemeester van Woelderenlaan. Ze wilde remmen bij de rotonde op de kruising met de Sloeweg, maar drukte daarbij dus vermoedelijk het gaspedaal in.

De vrouw kwam in botsing met een auto die vanaf de Sloeweg kwam en schoot vervolgens door tegen een lantaarnpaal. De Vlissingse werd voor controle naar het ziekenhuis in Goes gebracht maar bleek geen (ernstig) letsel opgelopen te hebben.

Zie ook:
Auto rijdt lantaarnpaal Vlissingen omver   (18-04-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Laura (19-4-2016 om 14:38)
Niet iedere 80-plusser is een gevaar op de weg, er zijn er zovele jongere die net zoveel of nog meer brokken maken. Dus niet iedereen over één kam scheren!
michel (19-4-2016 om 14:33)
Beetje kort door de bocht om te zeggen dat mensen van die "leeftijd" niet meer achter het stuur mogen kruipen! Die mensen moeten immers ieder jaar een keuring afleggen, wat voor sommige jongeren ook zou moeten gelden..! Amen
ME (19-4-2016 om 14:17)
blij da ik het niet bent
Cerebrus (19-4-2016 om 13:40)
Duidelijk niet meer geschikt om te rijden. Tijd voor een 45 km karretje.
peter (19-4-2016 om 13:28)
met alle respect voor haar leeftijd, maar misschien is 84 ook geen leeftijd meer, om je heden ten dagen nog tussen het drukke verkeer te begeven. Voor veel mensen op die leeftijd is het verkeer gewoonweg te druk geworden. Ten tijden dat zij hun rijbewijs haalden, waren de straten nog gevuld met paard en wagen, en was er in heel Nederland misschien nog maar 1 1/2 auto te bekennen op de wegen. Dus moeten deze mensen bij zich zelf te rade gaan.
truus (19-4-2016 om 12:08)
je zal daar maar rijden met je fiets nu is het gelukkig een lantaarnpaal
Cookie-instellingen beheren