Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
52 files van totaal 182 km

Slachtoffer ongeluk drukte gaspedaal in

Toegevoegd: 19-04-2016, 09.44 uur
De vrouw werd voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.
De vrouw werd voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De vrouw die gisteren bij een ongeluk in Vlissingen een flinke ravage aanrichtte heeft vermoedelijk het verkeerde pedaal ingedrukt toen ze wilde remmen. Dat zegt de politie.


Het slachtoffer, een 84-jarige vrouw uit Vlissingen, reed rond 17.20 uur over de Burgemeester van Woelderenlaan. Ze wilde remmen bij de rotonde op de kruising met de Sloeweg, maar drukte daarbij dus vermoedelijk het gaspedaal in.

De vrouw kwam in botsing met een auto die vanaf de Sloeweg kwam en schoot vervolgens door tegen een lantaarnpaal. De Vlissingse werd voor controle naar het ziekenhuis in Goes gebracht maar bleek geen (ernstig) letsel opgelopen te hebben.

Zie ook:
Auto rijdt lantaarnpaal Vlissingen omver   (18-04-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (19-4-2016 om 11:00)
Mocht je op oudere leeftijd nog auto rijden, probeer een automaatje te nemen dan heb je veel meer rust in je hoofd en veel minder handelingen en op oudere leeftijd kan dat weleens voor paniek zorgen als je al wat onzeker of trager bent. Maar helaas zal het tijd zijn om het stuur aan de muur te hangen, En gelukkig zijn er geen erge verwondingen opgelopen. Sterkte
Che (19-4-2016 om 10:53)
Hoe vaak moet dit nog gebeuren? Als die 80plussers die levensgevaarlijk rijdgedrag vertonen? Waarom niet elk jaar een keuring van een uurtje?
Zeeuwse showride (19-4-2016 om 10:35)
Met alle respect voor het "slachtoffer" en gelukkig is ze er goed vanaf gekomen maar dit is dus de reden dat ouderen niet achter het stuur zouden mogen kruipen
Cookie-instellingen beheren