Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Letsel bij ongeluk Boulevard Vlissingen

Toegevoegd: 09-05-2016, 15.42 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een verkeersongeluk op de Boulevard in Vlissingen is maandag aan het begin van de middag iemand gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 12.10 uur op de Boulevard Bankert. Ter plekke raakte een fietser gewond. Het slachtoffer zou in botsing zijn gekomen met een auto.

Voor zover bekend liep de fietser geen ernstig letsel op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chris (10-5-2016 om 10:21)
Ook de fietsstraat in de Spuistraat werkt niet zoals bedoelt, er zijn veel fietsers die dan maar over het trottoir fietsen want als je op de fietsstraat niet genoeg rechts houd wordt er flink getoeterd dat je opzij moet , het verwonderd mij dat daar nog niets is gebeurd want er wordt heel hard gereden. Controle zou hier niet overbodig zijn en heel wat geld opleveren . Controle ontbreekt op de fietsstraten het is ook moeilijk voor de gemeente om de fout van de fietsstraat toe te geven. De straatstenen in de Spuistraat liggen weer los , deze stenen zijn dan ook niet geschikt voor deze straat waar heel veel verkeer door komt, maken ook een hels kabaal.
Moontje (10-5-2016 om 10:00)
Afsluiten die boulevard voor auto's!! Zijn voornamelijk jonge ventjes die niks anders te doen hebben dan te paraderen op de boulevard. Tis trouwens voor toeristen erg onduidelijk dat het een fiets boulevard is hoor dus mss meer duidelijkheid daarin of wat ik al zei AFSLUITEN VOOR AUTO'S @IKKE jij begrijpt nog niet veel van de grote mensenwereld het? Dat is duidelijk als je jou reacties lees bij meerdere berichten! Zeker niks beters te doen !!
Co (10-5-2016 om 08:48)
Het is zo jammer dat de hardrijders het verpesten. Ikzelf ben slecht ter been en ben zo blij dat ik met de auto nog even over de Boule kan.
janse (10-5-2016 om 08:29)
ook in de binnenstad staat auto te gast als je bij de oude bioscoop de stad inrijdt heb je ook een bord aan weerszijden niemand die het ziet je moet gewoon op de rijbaan rijden met de auto achter je die hoeft je niet te passeren en jou aan de kant te drukken ook dat hoort bij veilig verkeer.
jo (10-5-2016 om 07:55)
Het is een verschrikkelijke weg voor de fietsers. Auto's bijna allemaal in het midden en blijven daar gewoon rijden, soms zelfs op de linker weghelft. Dan de scooters en motoren, op hun achterwiel dat komt regelmatig voor. Ik woon aan de boulevard en zie het dagelijks gebeuren. De motoren bij het oude Britania maken er ook een potje van. tevens de hangjongeren i.v.m. het dealen bij het oude Britania. Als ik zie dat de meeste jongeren daar van alles gewoon op straat gooien, het lawaai van de openstaande deuren en dan de muziek vol aan. Toezicht en controle is er bijna niet. Vele auto's betalen ook geen parkeergeld.
Automobilist (10-5-2016 om 07:08)
Allemaal leuk een aardig om naar de automobilisten te wijzen. Maar als fietser mogen jullie de auto's ook wel wat ruimte geven ipv lekker met meerdere naast elkaar te blijven rijden alle kanten op kijkend met een hoop geslinger als gevolg. Als iedereen zich gewoon aan elkaar zou aanpassen is er mijn inziens niks aan de hand. Maar respect is in Nederland al jaren een woord wat uit de woordenboeken kan worden geschrapt.
Cookie-instellingen beheren