Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 87 km

Letsel bij ongeluk Boulevard Vlissingen

Toegevoegd: 09-05-2016, 15.42 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een verkeersongeluk op de Boulevard in Vlissingen is maandag aan het begin van de middag iemand gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 12.10 uur op de Boulevard Bankert. Ter plekke raakte een fietser gewond. Het slachtoffer zou in botsing zijn gekomen met een auto.

Voor zover bekend liep de fietser geen ernstig letsel op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (10-5-2016 om 05:36)
Het bordje fietsstraat aan het begin van de boulevard is door de gemeente verzonnen en komt niet voor in het verkeersregelement en heeft in Nederland geen enkele juridische status. Dus fietsers moeten gewoon zoveel mogelijk rechts en achter elkaar gaan rijden en mogen auto's niet hinderen. Een auto mag 30 kmpu op de boulevard,
Ikke (9-5-2016 om 21:03)
Sinds de discriminatie van de automobilist op de Vlissingse boulevard, en het een fietsstraat is geworden zijn de fietsers daar gewoon vet irritant.
Helen van den bosch (9-5-2016 om 19:10)
Daar kon je op wachten. Levensgevaarlijk daar. Ik fiets er zeer regelmatig en word vaak zeer agressief voorbij gereden. Meestal door jonge bestuurders die geen geduld hebben om achter de fietser te blijven rijden terwijl ik toch, juist daar, behoorlijk door trap.
zeeuw (9-5-2016 om 18:29)
het zal wel zo zijn dat de automobilist denkt dat hij gelijk heeft , het is levens gevaarlij de cremtoriumz varen er wel bij
P (9-5-2016 om 17:35)
De haantjes in de auto's geven de fietsers ook zoveel respect en ruimte op de boulevard, ze rijden nog net niet op de linkerbaan. En de oudjes zijn daar de dupe van....
Boulevardfietser (9-5-2016 om 17:03)
Een botsing met een auto op een fietsstraat, het moet er gewoon een keer van komen. Bijna alle auto's rijden er gewoon links, gaan niet aan de kant en houden de zwarte middenstreep doodleuk tussen de wielen.
Cookie-instellingen beheren