Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Zeven arrestaties in Renesse

Toegevoegd: 16-05-2016, 10.24 uur - Update: 16-05-2016, 21.36 uur
Door: Roland de Jong

RENESSE - De politie heeft vannacht in Renesse in totaal zeker zeven personen aangehouden voor verschillende delicten. Het ging onder meer om het mishandelen van een Duitse agente in functie.‚Äč


Volgens de politie is de nacht van eerste naar tweede Pinksterdag rustig verlopen. Wel waren er dus verschillende arrestaties. Het ging onder meer om personen die zich schuldig hadden gemaakt aan baldadigheid, openbare dronkenschap, ordeverstoringen en drugsgebruik.

Al 20 jaar ondersteunen Duitse politieagenten de politie in Renesse en omgeving tijdens het pinksterweekend en tijdens de zomermaanden. Eén van die agenten werd vannacht mishandeld. De dader was een 25-jarige man. Hij is naar Torentijd gebracht.

De man maakte volgens de politie deel uit van een groep die zich al de hele avond vervelend gedroeg. "Na sluitingstijd van de cafes bleef de groep zich hinderlijk gedragen. Eén van onze agenten besloot hierop in te grijpen waarop de groep zich tegen deze collega keerde. Onze Duitse collega zag dat en schoot direct te hulp. Daarop haalde de verdachte uit naar deze agente.

Zie ook:
Negen aanhoudingen in Renesse (15-05-2016)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (17-5-2016 om 06:51)
Weer dat vervelende Renesse waar altijd veel ellende word veroorzaakt zelfs weer een agent verwond geraakt hier is maar een oplossing voor zulke lui verbieden nooit meer in Renesse te komen levenslang dat uitschot, veranderd toch niet
gerda (16-5-2016 om 17:50)
Daar heb je 100% gelijk in Tom, wat je schrijf. Ik heb ergens anders gelezen, dat het een agente is geweest die mishandeld werd. Wat ben je dan een *****zak om een vrouw te mishandelen. Zwaar straffen dat zooitje
Tom (16-5-2016 om 12:01)
Blijf met je poten van de politie af! Nederlandse of Duitse agent dat maakt niets uit. Was verdachten toevallig ook een Duitser? Agent sterkte en hopelijk wordt de verdachte hard aangepakt door Justitie!