Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Machinist en agenten beschenen met laserpen

Toegevoegd: 30-04-2024, 12.20 uur
Machinist en agenten beschenen met laserpen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - In Arnemuiden zijn maandagavond meerdere personen beschenen met een felle laserpen. De politie laat weten dat dit blijvend letsel kan veroorzaken en daarom zwaar bestraft kan worden.

Volgens de politie kwam de eerste melding binnen via een machinist. Deze was door een jongere beschenen met behulp van een laserpen. Nadat agenten ter plekke waren gekomen, werden zij zelf ook beschenen met de laser. De dader ging er rennend vandoor en kon niet meer worden achterhaald.

De politie laat weten dat wanneer met een felle laserpen in iemands ogen wordt geschenen, dit blijvend letsel kan veroorzaken. "Wij doen gewoon ons werk en willen ook graag weer heel thuiskomen. Iemand in de ogen schijnen met een laserpen die zo fel is, kan bestraft worden met (poging) zware mishandeling. Doe dit dus niet!", zo schrijft de politie op social media.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
henky (30-4-2024 om 19:42)
En dan lopen sommige mensen te zeuren die tegen een avond zijn , klink allemaal dubbel dit gedrag is niet alleen onder de jongeren sommige ouders hebben ook problemen met gedrag dus ja hoe moet jij je kinderen dat dan leren . Helaas is de maatschappij is helemaal kapot gemaakt
Michel (30-4-2024 om 17:13)
Het is te hopen, dat ze dit tuig van de richel als nog te pakken krijgen.
Cookie-instellingen beheren