Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Man heeft drugs en mes in auto Arnemuiden

Toegevoegd: 03-06-2016, 15.46 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Een 33-jarige man uit het Duitse Krefeld is donderdag op de Doeleweg bij Arnemuiden aangehouden nadat in zijn auto drugs en een verboden mes waren gevonden.


De verdachte zat volgens de politie al geruime tijd in zijn geparkeerde auto in de straat. Een omwonende vroeg zich daarom af wat er aan de hand was en ging volgens de politie poolshoogte nemen. "Op de vraag of er hulp nodig was gaf de man een ontkennend antwoord. Omdat de zaak de omwonende toch niet lekker zat belde ze vervolgens de politie", aldus een politiewoordvoerder.

Agenten gingen rond 16.45 uur een kijkje nemen bij de auto. In het voertuig werden vervolgens een een verboden mes, blokjes hasj, hennep en vermoedelijk ook harddrugs gevonden. Alle spullen zijn in beslag genomen en de verdachte is voor verhoor meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.

De Duitser is 's avonds weer vrijgelaten. Hij heeft afstand gedaan van de drugs en het mes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rene (4-6-2016 om 12:00)
"Hij heeft afstand gedaan van de drugs en het mes." En daarmee is de kous af? Geen boete of iets dergelijks?
Arthur (3-6-2016 om 21:13)
Tsss mag je tegenwoordig ook niet meer lekker in je auto zitten, mooi gastvrij daar in Arnemuiden
wim (3-6-2016 om 18:43)
Wat moet die Duitser hier in Nederland zoeken met al die troep in zijn auto wat jammer dat hij zo vroeg vrij gelaten is.
peter de quaak (3-6-2016 om 16:49)
nou nou wat een misdrijf.
Cookie-instellingen beheren