Weerbericht:
Plaatselijk mist. Overdag zonnige perioden. Vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in greppel bij Cadzand, man zwaargewond

Toegevoegd: 28-05-2006, 22.14 uur
Door: Politie Zeeland

CADZAND - Een 67-jarige man uit de gemeente Hulst is zondag met zijn auto in de greppel belandt langs de Retranchementseweg in Cadzand.

Rond 08.30 uur werd de auto, met daarin de 67-jarige bestuurder, door een passant aangetroffen in een greppel. Het slachtoffer, die nergens op reageerde, werd door de aanwezige hulpdiensten uit zijn auto gehaald en gereanimeerd.

Ter plaatse kwam ook de brandweer en een helicopter van het MUG-team uit Knokke. De 67-jarige man is uiteindelijk per ambulance voor verdere medische behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Brugge.

De vermoedelijk oorzaak van het ongeval is dat de automobilist op een gegeven moment aan de linkerzijde van de weg in de berm reed om vervolgens aan de rechterzijde van de weg in de greppel tot stilstand te komen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren