Weerbericht:
Vrij zonnig en warm zomerweer, morgen alleen in het oosten nog zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vrouw botst met auto op hert bij Goes

Toegevoegd: 25-06-2016, 13.02 uur
Het ongeval op de Deltaweg bij Goes. Het ongeval op de Deltaweg bij Goes.
Het ongeval op de Deltaweg bij Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij Goes is afgelopen nacht een personenauto in botsing gekomen met een hert. Het dier heeft de aanrijding niet overleefd.

Het ongeval vond rond 00.50 uur plaats op de Deltaweg (N256). De bestuurster van de auto, een 31-jarige vrouw uit Colijnsplaat, reed over de Deltaweg toen zij in botsing kwam met een hert. Door de klap raakte de auto fors beschadigd.

Er is een ambulance ter plaatse geweest maar de vrouw raakte niet gewond. Een blaastest wees uit dat de vrouw niet onder invloed van alcohol was. De auto is weggesleept.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Scherpenissenaar (26-6-2016 om 20:19)
Goeie woordkeus. BAMbi
kees (26-6-2016 om 12:54)
Dat is zeer vervelend voor die vrouw en zeker ook voor het hert. Maar inderdaad het kan daar gebeuren dat er een hert oversteekt en je verwacht het niet maar kan wel. In Zeeland wonen veel herten
Drica (25-6-2016 om 19:49)
Kan me nog een reactie heugen een paar mnd geleden toen 2 jonge stieren inn Terneuzen het fietspad kozen om zichzelf uit te laten. Iemand was bij om Terneuzen toen te bashen. Maar de dierenart heeft ze na een slaapspuitje weer veilig naar huis gebracht. Nu is Bambi in Goes aangereden en heeft het niet overleefd Arm beesie!!