Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 29 km

Gewonden na bijtincident met hond

Toegevoegd: 21-07-2016, 22.03 uur
Door: Manfred Berrevoets

ELLEMEET - Op een camping in Ellemeet zijn vanavond twee personen gebeten door een hond.


De hulpdiensten zijn met spoed uitgerukt voor het bijincident met het dier. De twee slachtoffers zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

Volgens wijkagent Douwe de Vries krijgt de hond een spuitje.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
An (22-7-2016 om 08:50)
een hond ten alle tijden aangelijnd te zijn!!! Als hij niet aangelijnd was moet de baas de straf ondergaan.
Jan (22-7-2016 om 07:54)
Wel dit is wel de makkelijkste weg de hond in laten slapen ,kom op zeg daar ga ik helemaal niet in mee ,waarom heeft de hond gebeten want een hond bijt niet uit niets dus kijk maar eerst naar de situatie ,maar wat voor hond was het als het een jonge herder is wil ik hem/haar graag hebben ,en zoals Dhr Witte al vertelde je kunt de hond niet voor dit zomaar in laten slapen daar komt meer voor kijken dan een keer bijten meneer agent als het een goede dierenarts is die zegt nee dat doet ik niet,al wil de eigenaar het nog zo graag dan is hij/zij erg kortzichtig elke hond moet een 2de kans krijgen !!! maakt niet uit wat voor ras
Raya (22-7-2016 om 07:45)
Ik vraag me wel af waarom de hond heeft gebeten. Is hij misschien gepest, uitgedaagd. Maar ja daar zullen we wel nooit achter komen de hond zal ten allen tijde wel de schuld krijgen ipv de mens. Jammer weer.
ger (22-7-2016 om 07:10)
a witte, volgens mij moeten de eigenaren van een hond dan ook maar een gedragstest doen. Vaak ligt verkeerd gedrag van de hond bij de bazen. Maar sterkte voor de mensen die gebeten zijn.
bob (22-7-2016 om 06:53)
ja inderdaad er staat niet waarom de hond beet,is niet toegestaan om zomaar een spuit te krijgen ,het dier is altijd de pineut ,meestal door verkeerde opvoeding ,en nu is de arme hond de pineut door falen van goede baas,een hond is niet vals uit zich zelf arme lieve hond ,ik hoop dat je nog een kans krijgt
Renata (22-7-2016 om 03:15)
Als hond meteen een spuit krijgt zal dat wel zijn omdat de 'baas' dat beslist heeft. Vraagt zich iemand af hoe het over heeft kunnen komen? Wordt er gekeken naar het aandeel hierin van 'de baas' en wordt hij aansprakelijk. Wordt er een pv gegeven?
Cookie-instellingen beheren