Weerbericht:
Vanmiddag regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 8 km

Dode bij ongeval Noordgouwe

Toegevoegd: 23-07-2016, 05.43 uur - Update: 01-11-2016, 08.54 uur
Door: Manfred Berrevoets

NOORDGOUWE - Bij een ongeval tussen een motor en een bestelbusje is in de nacht van vrijdag op zaterdag een persoon om het leven gekomen.


Het ongeval vond rond 03.30 uur op de Kloosterweg (N654) ter hoogte van Noordgouwe. Naast twee ambulances werd er ook een traumahelikopter opgeroepen. Deze is niet meer ingezet. De brandweer is met diverse voertuigen ter plaatse geweest voor assistentie en het plaatsen van zeilen op de ongevalslocatie.

Na het ongeval is de politie een zoekactie gestart naar een verdachte. Het is niet bekend of deze is aangetroffen. Over de toedracht van de aanrijding is nog niks bekend. Het bestelbusje is een de sloot tot stilstand gekomen. Over eventuele gewonden is nog niks bekend gemaakt. De motorrijder is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

De politie doet onderzoek naar het ongeval. De weg is lange tijd volledig afgesloten geweest voor het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (26-7-2016 om 11:34)
Als hij vrijgelaten moet worden, hopen dat anderen de waarheid wel eruit krijgen..
Cookie-instellingen beheren