Weerbericht:
Vannacht regen, overdag buien en zware windstoten. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Uitgebrande auto dodelijk ongeluk geborgen

Toegevoegd: 28-07-2016, 11.10 uur
Foto 1 van 15

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tiny (29-7-2016 om 15:48)
Rinke was een lieve jongen en een harde werker! R.I.P. Heel veel sterkte voor de naaste familie!
Moeder van 2 zonen (29-7-2016 om 15:01)
Verschrikkelijk wat sommige hier durven neerschrijven,laat iedereen in zijn waarde en oordeel niet zo snel als je niet weet wat er gebeurd is,ik heb zelf 2 zonen en sinds ik gehoord heb van het ongeluk met Rinke ben ik overstuur,ik ben ook een moeder en als ouder hoop je dit nooit mee te maken,ik wens de nabestaande en bovenal de mama van Rinke enorm veel sterkte toe.....
Miep Jansen (29-7-2016 om 13:38)
Ik wil nog even terug komen op mijn reactie van gisteren: indien ik iemand gekwetst heb dan spijt mij dat. Ik wens in ieder geval (zoals ik gisteren ook schreef) de nabestaanden en de eigenaar van de woning heel veel sterkte, ook met de nasleep van dit ongeval. Er zal de komende tijd veel op deze mensen af komen, niet alleen zijn zij een kind verloren, ook moeten er allerlei dingen afgehandeld worden waar niemand rekening mee heeft gehouden, het is allemaal niet niks, heel veel sterkte hierbij!
Smokey (29-7-2016 om 10:54)
Sterkte voor de familie. Laten we in plaats van met de vinger te wijzen deze familie de hand reiken en hun tot steun zijn. Zodat zij naast het verdriet niet ook nog heel veel woede hebben te verwerken. Heb respect voor elkaar en oordeel niet.
Eric (29-7-2016 om 09:27)
Sterkte voor een ieder die dit overkomt en mee moet maken. Is te erg voor woorden om sommige berichten te moeten lezen die door sommige erop geplaatst worden. Die hebben totaal geen weet hoe kwetsend soms zo'n bericht overkomt voor de nabestaanden. Ze weten het altijd beter, valt mee dat ze er niet bij geweest zijn........ schande!
Anna (29-7-2016 om 07:35)
Voor familie en vrienden, gecondoleerd! Inderdaad het eerste wat ik dacht, zo een auto, veel te hard gereden? Maar dat is in lang niet alle gevallen de oorzaak. Ik lees net dat de jongen uit de nachtdienst kwam, en niet meer thuis mocht komen door een ongeluk. Ik ben geen kenner, maar heb de foto's bekeken, iemand die te hard gaat zou waarschijnlijk nog enig remspoor hebben achtergelaten. De vele hardrijders, klopt maar we moeten niet alle jonge bestuurders over 1 kam scheren! Ik vind dit zeer onpasselijk in dit bericht. Niets erger dan speculaties en vooroordelen na zo een diep triest verlies.
Cookie-instellingen beheren