Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer Yerseke is 58-jarige vrouw

Toegevoegd: 04-08-2016, 19.58 uur
Het fatale ongeval op de Molendijk in Yerseke.
Het fatale ongeval op de Molendijk in Yerseke.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

YERSEKE - De vrouw die vanmiddag om het leven is gekomen bij een ongeval in Yerseke is een 58-jarige vrouw uit de gemeente Reimerswaal. Dit heeft de politie bekend gemaakt.


Op de Molendijk vond vanmiddag even na 14.00 uur een frontale botsing plaats tussen een auto en een bestelbusje. Vermoedelijk is het bestelbusje, bestuurd door een 21-jarige vrouw, op de verkeerde weghelft terechtgekomen en heeft de personenauto met daarin de vrouw vol geraakt.

De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. De uitkomst daarvan is nog niet bekend. De weg was vanwege dit onderzoek, het afvoeren van de voertuigen en schoonmaakwerkzaamheden tot ongeveer 18.00 uur afgesloten. Het wegverkeer werd tijdelijk omgeleid.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ze leren t nooit (4-8-2016 om 21:36)
Ja,wat moet je ervan denken...... iedereen heeft wel een antwoord..
veiligheidsman (4-8-2016 om 21:02)
De Molendijk is een van de de gevaarlijkste ´dodendijken´ in Zeeland Als je ziet wat daar met te hoge snelheid overheen dendert houw je het hart vast. Smalle rijbaan.en bochten. Trucks met lange opleggers en bestellers die altijd haast hebben zorgen steevast voor spannende verkeersmomenten. Recent werd ik in een bocht ingehaald door een snelle koerier uit Yerseke. 30 km borden zijn m.i. een realistische optie. Droevig genoeg is er vanmiddag weer een slachtoffer gevallen. Bij deze betuig ik mijn medeleven aan een bedroefde en onthutste familie, die ik persoonlijk niet ken. Samen heel veel sterkte toegewenst!
Cookie-instellingen beheren