Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand bij voordeur woning Vlissingen

Toegevoegd: 08-08-2016, 03.38 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De brandweer heeft in de nacht van zondag op maandag een brandje geblust bij een voordeur van een woning in Vlissingen. Er is mogelijk sprake van brandstichting.

De brand werd rond 01.30 uur ontdekt bij de woning aan de Keuchenisstraat. Omdat de bewoners nog in de woning waren werd er opgeschaald naar een middelbrand. Bij aankomst van de brandweer waren de personen met hond al veilig buiten. Naast de brandweer is er ook een ambulance ter plaatse geweest om de bewoners te onderzoeken maar niemand raakt gewond.

Er is één blusvoertuig ingezet om de brand, die mogelijk is ontstaan in de brievenbus, te blussen. Er wordt rekening gehouden met brandstichting.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren