Weerbericht:
Vrij zonnig en tropisch warm, morgen meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon gestoken bij vechtpartij Middelburg

Toegevoegd: 11-08-2016, 01.30 uur - Update: 11-08-2016, 21.56 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Bij een vechtpartij in de Middelburgse wijk Stromenwijk is in de nacht van woensdag op donderdag iemand neergestoken.


De politie kreeg rond 23.45 uur een melding dat een groep van ongeveer dertig jongeren in de Westerscheldestraat ruzie kwamen maken. Diverse politie-eenheden gingen naar de Stromenwijk en hielden toezicht. Ook was een hondengeleider met een politiehond aanwezig.

Rond 00.30 uur troffen agenten in de Ruyterstraat een 18-jarige jongeman uit Vlissingen aan. Hij bleek slachtoffer van een steekincident. De Vlissinger was aanspreekbaar en werd met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Even later werd op de Poelendaeleweg een 22-jarige man uit Middelburg aangetroffen. Hij verklaarde dat hij was geslagen. De Middelburg is voor medische zorg naar een huisartsenpost gegaan.

De politie stelt een onderzoek in naar de geweldsincidenten. Ook of beide voorvallen iets met elkaar te maken hebben. Het vermoeden bestaat dat de jongeren elkaar ontmoeten vanwege een eerdere geweldsconfrontatie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750