Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Grote brand in gemeenteloods Middelburg

Toegevoegd: 11-08-2016, 06.11 uur - Update: 11-08-2016, 07.36 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - In een loods van de Gemeente Middelburg is vanmorgen vroeg een grote brand uitgebroken.


De brand aan de Kleverskerkseweg werd rond 04.10 uur ontdekt. Bij aankomst van de brandweer stond ongeveer de helft van de loods volledig in brand. De omgeving werd uit voorzorg ruim afgezet en er werden vier blusvoertuigen en een autoladder opgeroepen.

De loods bestaat uit twee delen. In het ene deel bevindt zich een zoutopslag, in het tweede deel staan auto's. Het gedeelte met de zoutopslag stond in brand, het andere gedeelte kon behouden blijven.

Om 05.30 uur kon het sein brandmeester worden geven. De meetploegen van de brandweer hebben in de omgeving van de loods een voorlopig gebied vastgesteld waar asbesthoudend materiaal is aangetroffen. Dit gebied omvat de loods zelf waar de brand is geweest en een daarachter gelegen opslagterrein.

De eigenaren van dit getroffen gebied worden hierover geïnformeerd. De gemeente schakelt een gespecialiseerd bedrijf in om het gebied met asbesthoudend materiaal nader te onderzoeken en passende maatregelen te nemen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren