Weerbericht:
Vanochtend droog, vanmiddag regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Tunnelbuis vol rook na pechgeval

Toegevoegd: 18-08-2016, 22.06 uur
Door: Roland de Jong

DRIEWEGEN - De oostbuis van de Westerscheldetunnel, de buis richting Zuid-Beveland, is donderdagavond vol rook komen te staan door een pechgeval.


Rond 19.45 uur kreeg een voertuig in de tunnel motorproblemen. Omdat niet direct duidelijk was of er nu wel of geen brand woedde werd uit voorzorg de gehele tunnel afgesloten en ook werden, geheel volgens procedure, verschillende brandweerploegen opgeroepen naar de Westerscheldetunnelweg (N62).

Al snel bleek er sprake te zijn van een pechgeval en konden de opgeroepen brandweerlieden terug naar huis. Het verkeer had wel wat hinder van het pechgeval. De beide tunnelbuizen waren enige tijd volledig afgesloten en in de oostbuis moest het verkeer enige tijd over één rijstrook rijden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren