Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 26 km

A58 dicht na ongeluk Vlaketunnel, 13 km file

Toegevoegd: 27-08-2016, 10.21 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Op de A58 staat momenteel een lange file vanwege een verkeersongeval in de Vlaketunnel bij Kruiningen.


Het ongeluk gebeurde rond 09.45 uur in de tunnelbuis richting Vlissingen. Vanwege het ongeluk is de snelweg ter plekke volledig dicht. Vanaf de gesloten slagbomen bij de Vlaketunnel staat inmiddels een file van zeker 13 kilometer. Daarom wordt aangeraden een alternatieve route te kiezen.

Voor zover bekend is er overigens alleen sprake van materiële schade.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joop D (27-8-2016 om 12:32)
Welke alternatieve route als je in de file staat?
adrie (27-8-2016 om 11:52)
auto er snel uit halen zodat de weg weer vrij is
P (27-8-2016 om 11:19)
Misschien moet de provincie er eens aan gaan denken om een tweede snelweg of iets te maken zodat we niet elke keer vast zitten door onze enige weg uit deze provincie. Als er wat gebeurt zitten we als ratten in de val, ik vind het een enge gedachte dat als er iets gebeurt er elke keer die Vlaketunnel bij betrokken is. Het hoeft geen snellere weg te zijn maar in ieder geval wel een weg zodat de doorstroming door kan gaan. ( en ja daar kunnen ook ongelukken gebeuren, maar dit is gewoon triest elke keer)
Renata (27-8-2016 om 10:57)
Alweer, lekker in die hitte. Zijn er nog mensen die kunnen auto rijden, snelheid beheersen, afstand houden EN anticiperen ?
Slordig (27-8-2016 om 10:56)
Geen afstand houden, geen richting aangeven bij inhalen, invoegen of wat voor zijwaartse beweging dan ook, whatappen, make-upje bijwerken enz enz. Maar niet serieus met het verkeer bezig zijn is de grootste oorzaak van de vele domme ongelukken de laatste tijd. Er wordt ook helemaal niet gehandhaafd op dit soort verkeersonveilig gedrag. Als er dan een keer gecontroleerd wordt dan is dat alleen op snelheid want dat is makkelijk en kost weinig moeite en brengt veel op.
t Is wat (27-8-2016 om 10:52)
Net als ik es een keer visite krijg... (Gebeurd 2x per jaar ofzo) Waarom kijken mensen niet beter uit????
Cookie-instellingen beheren