Schietpartij bij centrum Axel, één gewonde

Toegevoegd: 28-08-2016, 02.14 uur - Update: 28-08-2016, 03.45 uur

Door: Roland de Jong

AXEL - Bij een schietpartij in het centrum van Axel is vannacht iemand gewond geraakt. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Het schietincident vond volgens de politie plaats op de Markt in de buurt van de Albert Heijn-supermarkt aan het Szydlowskiplein. De gewonde is een man. Hij is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

De dader was rond 01.55 uur nog voortvluchtig. De politie gaat onderzoek doen en heeft daarom twee plaatsen delict afgezet. Meer details zijn nog niet bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Catharina (28-8-2016 om 11:01)
Verbaas me niets sta regelmatig daar geparkeerd en zie dan de drugrunners volop lopen wordt daar behoorlijk gedeald volgens mij als de politie daar is een paar dagen zou gaan staan in een normale wagen zouden ze erg veel zien is echt erg maar in de hele omgeving is dat het geval kan allemaal he ???????
ries (28-8-2016 om 07:33)
Als het niet een malloot is die zwaar vuurwerk in huis heeft, dan is het er wel eentje die zonodig een ander moet neerknallen ! ...... dit komt uiteraard niet alleen in Axel voor, want dit soort idioten lopen overal rond ..... helaas ! Ik hoop dat de politie de voortvluchtige snel te pakken heeft.