Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kettingbotsing 10 auto's A58 Vlaketunnel

Toegevoegd: 09-09-2016, 16.55 uur - Update: 10-09-2016, 01.35 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Bij de Vlaketunnel is vrijdagmiddag op de A58 een kettingbotsing gebeurd. Volgens de politie waren hierbij tien auto's betrokken.


Het ongeluk gebeurde rond 16.10 uur op de rijbaan richting Bergen op Zoom. Er werd een ambulanceteam opgeroepen. Volgens de politie is er één persoon gewond geraakt maar viel diens letsel mee. Er was wel sprake van behoorlijk wat materiële schade en er werden meerdere takelwagens opgeroepen om auto's weg te slepen.

Vanwege de aanrijding was de weg enige tijd volledig dicht. Hierdoor ontstond een file vanaf knooppunt De Poel bij Goes. De politie riep weggebruikers dringend op om niet te keren op de snelweg. "Hierdoor kunnen ernstige ongevallen ontstaan", aldus de politie vrijdagmiddag.

Rond 17.45 uur kon de weg weer worden vrijgegeven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jaap verkeer (10-9-2016 om 11:49)
Het is al lang bekend, de angst voor het zwarte gat. Op- en afritten vlakbij de tunnel zijn trouwens ook niet zo heel handig. Dat zie je hier, maar bijvoorbeeld ook in Alblasserdam of nog wat verder bij de Velsertunnel. Zulk soort constructies zijn bedacht met een portemonnee in gedacht ipv veiligheid.
3e rijbaan erbij. (10-9-2016 om 09:35)
Ik rij er elke dag heen. En zit 500km per dag op de baan. Het zijn vaak de buitenlandse chauffeurs die gaan remmen. Een donker gat? Onzin! Er brandt gewoon led verlichting in. 1 grote flop is wel: die matrixborden!!!!!!! Waarom gaan die zo vaak op 90km branden? Waarom? Je mag 130 daar. Dus iedereen gaat van 130 naar 90 in de ankers.... En ja dan staat het vanaf s gravenpolder of vanaf rilland vast. En dan moet iedereen opeens hard remmen. HET IS EEN AVIESSNELHEID!!!! Want er staat geen rode rand rond!! MAAR WAAROM? Je kan met 130 gewoon die tunnel invlammen. Er brandt licht, dus zie het probleem niet. Rijkswaterstaat moet de doorstroming vlotter maken. Ook net nu ze aan de vlakebrug bezig zijn met werkzaamheden. Waarom geen 3e baan erbij???
Arthur (10-9-2016 om 09:13)
Gisteren vanuit werk, reed ik naar Breda. Kwam dus in de file. Een boel mensen ging via de invoegstrook richting de parallelweg, zelf ook gedaan. Bleek 1 rijstrook op de brug in onderhoud te zijn. Uiteindelijk wel ruim op tijd voor de wedstrijd maar niet meer kunnen eten vooraf.
Condor (10-9-2016 om 09:11)
Misschien staat het er al wel, alleen heb ik het nog nooit gezien en dan andere mensen ook niet. Geef aan dat je een tunnel nadert. Dan weet je wat je doen moet. En dat gezeur over remtrappen, inhalen en dergelijke, ja dat gebeurt, maar veelal alleen door figuren die niet op de rest letten en dan krijg je dit. Afstand houden, temper indien mogelijk van te voren je snelheid wat en houdt afstand. Misschien dat dat helpt? Ik heb hier nog nooit op mijn remmen moeten staan in elk geval!
Erik (10-9-2016 om 08:00)
Eerst moeten de mensen zelf hun rijgedrag eens aanpassen . als je op de snelweg met 130 gaat inhalen zitten ze al te bumperkleven . vaak als er geremd word zitten ze te bellen . In het dorp waar je 30 mag rijden en je rij 35 proberen ze je in te halen of de weg af te drukken. Maar als er wat gebeurd dan is het wat . als ik achteruit met een aanhanger een inrit in rijd heeft er niemand geduld , en zitten ze me boos aan te kijken en rijden om je heen , soms met piepende banden .
pietje (10-9-2016 om 01:29)
Hoe krijg je het toch voor elkaar
Cookie-instellingen beheren