Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kettingbotsing 10 auto's A58 Vlaketunnel

Toegevoegd: 09-09-2016, 16.55 uur - Update: 10-09-2016, 01.35 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Bij de Vlaketunnel is vrijdagmiddag op de A58 een kettingbotsing gebeurd. Volgens de politie waren hierbij tien auto's betrokken.


Het ongeluk gebeurde rond 16.10 uur op de rijbaan richting Bergen op Zoom. Er werd een ambulanceteam opgeroepen. Volgens de politie is er één persoon gewond geraakt maar viel diens letsel mee. Er was wel sprake van behoorlijk wat materiële schade en er werden meerdere takelwagens opgeroepen om auto's weg te slepen.

Vanwege de aanrijding was de weg enige tijd volledig dicht. Hierdoor ontstond een file vanaf knooppunt De Poel bij Goes. De politie riep weggebruikers dringend op om niet te keren op de snelweg. "Hierdoor kunnen ernstige ongevallen ontstaan", aldus de politie vrijdagmiddag.

Rond 17.45 uur kon de weg weer worden vrijgegeven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chris (9-9-2016 om 17:10)
Ik ben er net langs gekomen de andere kant op. Zag dat je er weer langs kunt. Jammer dat er dan aan de kant richting Vlissingen zoveel mensen moeten kijken met alle vertraging van dien. Vind wel dat er veel gebeurt bij de tunnel, als mensen niet kunnen rijden moet de maximale snelheid misschien maar naar beneden??
Matthijs (9-9-2016 om 17:06)
Wéér zo'n knuppel/doos zeker die de auto vol in de ABS trapt omdat ze een tunnel inrijden. Het is steeds weer hetzelfde bij de Vlaketunnel. Kunnen ze die mensen AUB hun rijbewijs afnemen? Zonder die nutteloos remmende mensen zal het een stuk veiliger worden op de weg.
Cookie-instellingen beheren