Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Kettingbotsing 10 auto's A58 Vlaketunnel

Toegevoegd: 09-09-2016, 16.55 uur - Update: 10-09-2016, 01.35 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Bij de Vlaketunnel is vrijdagmiddag op de A58 een kettingbotsing gebeurd. Volgens de politie waren hierbij tien auto's betrokken.


Het ongeluk gebeurde rond 16.10 uur op de rijbaan richting Bergen op Zoom. Er werd een ambulanceteam opgeroepen. Volgens de politie is er één persoon gewond geraakt maar viel diens letsel mee. Er was wel sprake van behoorlijk wat materiële schade en er werden meerdere takelwagens opgeroepen om auto's weg te slepen.

Vanwege de aanrijding was de weg enige tijd volledig dicht. Hierdoor ontstond een file vanaf knooppunt De Poel bij Goes. De politie riep weggebruikers dringend op om niet te keren op de snelweg. "Hierdoor kunnen ernstige ongevallen ontstaan", aldus de politie vrijdagmiddag.

Rond 17.45 uur kon de weg weer worden vrijgegeven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patertje (10-9-2016 om 00:11)
Politie kan mij nog meer vertellen !!! Ik keer gewoon dit is bijna elke dag het geval ongelukken en file's het is de schuld van politie en rijkswaterstaat zelf.. Ze weten de problemen maar doen er niks aan, het levert gewoon geld op...Nee dan gaan ze de hansensbaan in goese poel opnieuw teren waar totaal niks mis mee was bah ! Corrupte rotzooi hier allemaal van kole sinke zao rasenberg en noem maar op.. Allemaal subsidie trekken van Brussel om maar elk jaar meer te krijgen, de gekste momenten zijn ze bezig op meest onzinnige plekken en de A58 zit vol met gaten en kuilen door slechte kwaliteit asfalt,.. Net als Belgie, corrupte rotzooi alles om geld maar echte oplossingen komen er niet !!!
Wilfred (9-9-2016 om 22:50)
Het gebeurd toch wel vaak daar bij de Vlaketunnel. Je vraagt je af of bestuurders daar gaan remmen ofzo omdat ze daar een 'gat' in rijden... Gewoon je snelheid aanhouden, het is maar een tunnel. Mensen komen zeker nooit in de Alpenlanden waar je om de haverklap een tunnel induikt.
t Is wat (9-9-2016 om 21:57)
Alweer daar? Opvallend...
brouwer (9-9-2016 om 21:21)
er gebeurt de laatste tyd nog al veel op de zeeuwse weg vind ik persoonlyk ! wat me op vald als je de tunnel in ryd dan zie je een moment niets ! kan hier wat aan gedaan worden ?
wim (9-9-2016 om 19:05)
De oorzaak van de kettingbotsing wat in de tunnel is gebeurd waardoor tien auto's zijn betrokken wat veel schade heeft veroorzaakt, maar hoe dit tot stand is gekomen is nog onbekend, maar je ziet nog al eens hoge snelheid en passeren van auto's die in de tunnel rijden.
jan (9-9-2016 om 19:02)
Het zal wel weer door die veilige matrix borden komen voor de zoveelste keer.
Cookie-instellingen beheren