Weerbericht:
Bewolkt en af en toe regen, toenemende wind. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Nog drie arrestaties vanwege Bruinisse

Toegevoegd: 13-09-2016, 09.35 uur
Door: Roland de Jong

OOSTERLAND - De politie heeft maandagavond nog drie personen aangehouden vanwege de schietpartij op het strand bij Bruinisse.


De politie meldde gisteren al dat vanwege de schietpartij bij de Jachthavenweg twee personen waren opgepakt. Inmiddels is bevestigd dat het in totaal dus gaat om vijf personen. Twee van hen werden rond 21.30 uur aangehouden in Bruinisse. De andere drie arrestaties vonden rond 23.30 uur plaats in Oosterland (foto's).

Volgens de politie zijn de verdachten een 26-jarige vrouw uit Enschede, een 27-jarige man uit Uithuizen, een 27-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats, een 28-jarige inwoner van Nieuwerkerk en een 30-jarige man uit Enschede. De vijf zaten dinsdagochtend nog vast.

Het onderzoek naar de schietpartij loopt nog steeds.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (13-9-2016 om 12:41)
Zochten zeker dat aangespoelde drugs van een tijdje terug