Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 58 km

Slachtoffer ongeval trekker is jongen van 17

Toegevoegd: 14-09-2016, 16.18 uur
Het ongeval op de Koedijk.
Het ongeval op de Koedijk.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

'S-GRAVENPOLDER - De bestuurder van de brommer die gisteravond bij 's-Gravenpolder zwaargewond raakte is een 17-jarige jongen uit Ovezande. Dit heeft de politie bekend gemaakt.


De jongen reed rond 19.30 uur over de Koedijk en kwam door nog onbekende oorzaak in botsing met een trekker die bestuurd werd door een 39-jarige man uit 's-Gravenpolder. De jongen is zwaargewond met de traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Volgens de politie liep hij diverse botbreuken over heel zijn lichaam op.

De toedracht van het ongeval is op dit moment nog niet duidelijk. De politie doet hier onderzoek naar.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alex (16-9-2016 om 19:02)
Ik zie ook een flink mankement en dat is een fietsevanger dan had die jongen er niet onder gelegen, bij het vrachtverkeer is dat op ieder vrije meter verplicht en dat al 25 jaar. Boeren rijden helaas veel met dit ondeugdelijk materiaal wat maar een korte tijd in een jaar op de weg komt en zoveel kost een beetje veiligheid niet. Veel sterkte voor het slachtoffer.
Oei (15-9-2016 om 12:46)
Verschrikkelijk. Hopelijk komt hij er bovenop. Sterkte aan een ieder. Wel zie ik een paar mankementen aan de aanhanger, zoals gladde banden en de lading niet vastgemaakt met spanbanden. Ik hoop voor de bestuurder dat de rest wel in orde was en dat het niet te wijten is aan soortgelijke zaken.
Schrikken (14-9-2016 om 17:14)
Dat ziet er akelig uit. Hopelijk komt het weer goed met hem.
t Is wat (14-9-2016 om 17:06)
t Was nog niet donker... Vreemd, zo'n ding zie je toch aankomen? Beterschap maar weer...