Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk Westkade Sas van Gent

Toegevoegd: 21-09-2016, 16.16 uur
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - Bij een verkeersongeluk op de Westkade (N252) bij Sas van Gent is vanmiddag iemand ernstig gewond geraakt.


Het slachtoffer reed op een scooter en kwam rond 14.40 uur ter hoogte van Cargill in botsing met een personenauto. Er kwamen twee ambulanceteams en een traumateam ter plekke om zich over de gewonde te ontfermen. Het slachtoffer is uiteindelijk met spoed per ambulance afgevoerd.

De bestuurder van de auto is door de politie meegenomen naar het bureau om een verklaring af te leggen. Ter plekke is sporenonderzoek gedaan. Vanwege het ongeluk moest de Westkade volledig worden afgesloten. De Koninklijke Marechaussee zorgde samen met de politie voor de omleiding.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter vrouw (23-9-2016 om 09:39)
@peterman,liever naar België dan naar slagerij Terneuzen.........trouwens,het betreft een Belg dus ja,logischer vanuit sas naar België.
k (23-9-2016 om 08:21)
valt mij mee dat dat niet eerder gebeurt is, zeker verder op bij de kunstmest fabriek is het altijd gevaarlijk bij de uitrit ik rem er elke keer ik er op de scooter voorbij kom af, het zou je gebeuren dat een vrachtwagen net zn cabine vooruitsteekt om te kunnen kijken, zodra je elkaar ziet is het al raak, ook het wegdek van bromfietspad is daar met zn diepe putten gevaarlijk. maar bij kantoor van cargil zou je toch zeggen dat automobilist en persoon op scooter elkaar hebben kunnen zien vreemd dus
Edwin (22-9-2016 om 18:12)
@Peterman; duizenden doden per dag op de Europese wegen???? Waar haal je DIE onzin vandaan???
Hulpverlener (22-9-2016 om 14:27)
Beste Peterman, uit uw verhaal maak ik op dat u geen hulpverlener bent, misschien verstandig om niet zo'n toon aan te slaan. Toevallig ben ik zelf hulpverlener en IK ben blij met die helikopter. Het kan de levenskans van een patient vergroten. En daarbij, niet elk ziekenhuis is geschikt voor opvang van een ernstig traumaslachtoffer, dus.....En weg afsluiten? Zeer wenselijk, ik hoef ook niet doodgereden te worden door een medeweggebruiker tijdens mijn hulpverlening. En Peterman, jaren 80 en 90, enig idee hoe veel drukker het is geworden? Ik vindt uw toon zeer betweterig en absoluut niet respectvol richting de hulpverleners, erg jammer!
Terneuzense (22-9-2016 om 14:20)
Peterman, we zullen maar denken, je bent niet wijzer, heb je je pilletje soms niet genomen. Of heb je juist teveel pilletjes op? Zonde van de energie om op zo'n dom figuur te reageren eigenlijk. Net zo idioot zoals hij de scooterrijders meent te moeten noemen.
bloem (22-9-2016 om 12:46)
De artsen en verplegend personeel en politie etc hebben alle hulp gegeven aan de scooterrijder hij is zwaargewond weggebracht. Hopelijk komt alles goed met hem. Ook sterkte voor de betrokken autobestuurder, want zo iets die je niet met opzet. Terecht dat de weg afgesloten was voor onderzoek
Cookie-instellingen beheren