Weerbericht:
Bewolkt en vooral vanochtend regen. Zacht
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 13 km

Slachtoffer ongeluk Westkade is Belg (49)

Toegevoegd: 22-09-2016, 15.05 uur
Het slachtoffer is per ambulance naar Gent gebracht.
Het slachtoffer is per ambulance naar Gent gebracht.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - De bromfietser die gisteren ernstig gewond raakte bij een aanrijding op de Westkade (N252) bij Sas van Gent is een Belgische man. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Volgens een woordvoerder is het slachtoffer een 49-jarige inwoner van Gentbrugge. De man werd aangereden door een 43-jarige automobilist uit Almere. Vermoedelijk zag hij de scooter over het hoofd. Het slachtoffer werd met een ambulance naar het ziekenhuis in Gent gebracht.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Zo zijn getuigen verhoord en heeft de automobilist op het politiebureau in Terneuzen een verklaring afgelegd. Verder heeft een medewerker van de afdeling Verkeersongevallen Analyse een sporenonderzoek uitgevoerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dhr Streefkerk (23-9-2016 om 08:00)
Scooter rijder in Sas van Gent aan gereden.Ben zelf tien dagen geleden aangereden bij een auto stop straat aan de west straat Axel en ondanks dat de dader zij ik kom je morgen opzoeken of alles goed gaat noit meer wat van deze HEER ge hoort.De automobilisten hebben altijd haast en gaan meestal jammer genoeg vrij uit. Op twee wielen is veel gevaarlijker dan vier en ondaks dat ik altijd met licht aan rij word je door sommigen nog niet gezien. Veel nieuwe klanten voor de brillen zaak!!!!
Cookie-instellingen beheren