Weerbericht:
Bewolkt en af en toe regen, toenemende wind. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde op weiland bij Rilland

Toegevoegd: 29-09-2016, 17.30 uur
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - Op een weiland langs de Putkilweg bij Rilland is vanmiddag een persoon zwaargewond geraakt.


De hulpdiensten rukten rond 14.40 uur uit voor het incident. Bij een drainagemachine was iemand door nog onbekende oorzaak zwaargewond geraakt. Naast een ambulance kwam ook de brandweer ter plaatse.

Ook een traumahelikopter rukte uit maar is niet meer ter plaatse geweest. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (1-10-2016 om 10:51)
aajj, heb dit werk ook wel eens gedaan voor een uitzendbureau, dan moet je assisteren bij het invoeren van de dreinage, je komt dan met je handen en lichaam heel dicht bij het rad dat graaft dmv een soort messen bij mij ging het altijd goed maar ik kan me goed voorstellen dat als je bv wegglijd doordat grond vochtig is je zo gepakt word door dat rad en dan komt het niet goed met je, waarom dit rad zo open zit?? een soort kap er omheen zou al veel veiliger zijn maar bij het invoeren vd dreinage blijft het enorm opletten voor je handen, of mouwen van je overall dit is gewoon erg gevaarlijk werk al lijkt het zo simpel maar je kunt geen moment je concentratie verliezen. sterkte voor het slachtoffer en zijn maat die de machine bedient