Weerbericht:
Perioden met zon, kans op een bui. Donderdag grijs en af en toe regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Mannen met scooter in auto aangehouden

Toegevoegd: 06-10-2016, 12.02 uur
De aangetroffen scooter.
De aangetroffen scooter.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de Schroeweg in Middelburg zijn vannacht drie mannen angehouden. Ze worden volgens de politie verdacht van het stelen of helen van een scooter.

Het drietal werd rond 0.40 uur aan de kant gezet. Ze reden in een busje met in de laadruimte een scooter en een eerdere melding rond middernacht in Goes was volgens de politie aanleiding om de bus en inzittenden te controleren.

Omdat de herkomst van de tweewieler onduidelijk was, zijn de mannen aangehouden. Het gaat om twee Middelburgers (20 en 21 jaar oud) en een man uit Oost-Souburg (21 jaar oud). De scooter is in beslag genomen en de mannen zijn vast gezet voor verder onderzoek.

De politie doet verder onderzoek naar de zaak en is op zoek naar de eigenaar van de scooter.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R slotboom (6-10-2016 om 20:00)
Had ze gevolgd.misschien dat er dan meer dingen bij hun eigenaar terechtkwamen
Gewoon boef man (6-10-2016 om 13:51)
MENSEN! Laat dit een waarschuwing zijn! Berg je spullen goed op want dit soort tuig loopt er nog rond! STRAFFEN die jongens!