Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
25 files van totaal 83 km

Hennepkwekerij boven café Koudekerke

Toegevoegd: 15-10-2016, 02.19 uur
Door: Manfred Berrevoets

KOUDEKERKE - De politie heeft vrijdagavond een wietkwekerij ontmanteld in een pand in Koudekerke.


De kwekerij werd ontdekt boven Eetcafé Dorpszicht aan het Dorpsplein. De politie heeft na de vondst onderzoek gedaan in de kwekerij die uit meerdere ruimtes bestond. Hoeveel planten er aanwezig waren is nog niet bekend.

Een gespecialiseerd bedrijf heeft de kwekerij ontmanteld. De apparatuur en planten zijn vernietigd. Over eventuele aanhouden is nog niks bekend.

Zie ook:

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
KK (16-10-2016 om 06:52)
@rvh tsjah die huurder <Al is het van Heineken>heeft toch ook ogen en oren of heeft hij blindkappen op???? met het idee pik een graantje mee van de winst!!!
Makkie (15-10-2016 om 21:38)
@Rvh: Dat is precies wat ik bedoel. Als ik mijn huis verhuur en er wordt een wietkwekerij in ontdekt, word ik daarvoor verantwoordelijk gehouden. Dus in dit geval Heineken aanpakken. Moeten zij ook maar regelmatig controles uitvoeren. By-the-way, ik ben wel vrolijk maar jouw vriend word ik nooit. Nogmaals: Dichttimmeren dat pand!
Rvh (15-10-2016 om 18:09)
Vrolijke vriend, verdiep je eerst in de feiten. Het pand is van Heineken, er zit een huurder in.
Markush (15-10-2016 om 10:58)
Jammer dat het gepakt is. Legalize it
Makkie (15-10-2016 om 06:56)
Pand gedurende 4 jaren dichtspijkeren en ontdoen van alle nutsvoorzieningen.. Eigenaar van het pand is verantwoordelijk, 4 jaar cel. Geeft 4 jaar rust. Klaar met dit soort 'kwekerijen'.
Cookie-instellingen beheren