Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 38 km

Voetjesactie: Kansen genoeg voor inbreker

Toegevoegd: 02-11-2016, 13.40 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een auto, een laptop, verschillende fietsen, een scooter en gereedschap. Ze staan er nog, maar hadden even goed gestolen kunnen zijn. Dat concludeert de politie na zogeheten voetjesacties in Goes en Middelburg.


Dinsdagavond gingen agenten de straat op om te zoeken naar inbraak- en diefstalgevoelige locaties. Er werd gekeken of huizen van bewoners wel goed beveiligd waren tegen eventuele inbrekers. En of bijvoorbeeld tuinpoorten en schuurdeuren wel goed afgesloten waren.

“Waar dit niet het geval was, hebben we een kartonnen voetje neergelegd om de bewoners erop attent te maken dat hun huis of schuur makkelijk toegankelijk was/is voor potentiële dieven”, aldus de politie.

Er zullen in de toekomst nog meer van dit soort acties gehouden gaan worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren