Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Schade bij botsing A58 Heinkenszand

Toegevoegd: 15-11-2016, 09.47 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Bij een aanrijding op de A58 ter hoogte van Heinkenszand is dinsdagochtend materiële schade ontstaan. Vanwege de botsing ontstond een korte file.


Het ongeluk gebeurde rond 07.55 uur op de rijbaan van Goes richting Vlissingen. Er was sprake van een kop-staartbotsing tussen twee voertuigen. Nadat een automobilist moest afremmen voor een vrachtwagen kon een achter hem rijdende andere automobilist niet meer op tijd remmen.

Er werd ook een ambulanceteam opgeroepen maar er bleek niemand gewond te zijn geraakt. Wel was er dus materiële schade. Eén van de automobilisten kon zelf zijn weg vervolgen, de ander moest worden weggesleept.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse showride (16-11-2016 om 21:53)
@jaapverkeer. Weet u ook hoeveel van dit soort weefvakken er in NL zijn?? Antwoord: HEEL VEEL. Er gebeurt bijna nooit wat, als er wat gebeurt is dat omdat een verkeersasso niet oplet
jaapverkeer (16-11-2016 om 12:52)
deze situatie hoort zo ook helemaal niet zo aangelegd te zijn, maar dankzij politieke drammers hebben we het voor elkaar dat er een stukje onveilige weg is ontstaan. De rijksregels zeggen namelijk dat er voldoende ruimte moet zitten tussen twee kruisingen, kilometers, de politiek weet het echter altijd beter en door gesjoemel krijg je dan dit. Ben benieuwd naar de nieuwe afslag voor Goes want die zit potentieel ook dicht op de volgende.
AntiGSM (16-11-2016 om 12:29)
Inderdaad is een veel intensievere controle nodig maar niet op snelheid maar op andere zaken: gebruik van smartphone tijdens rijden, geen richting aangeven, te weinig afstand houden enz enz. Gewoon met het verkeer bezig zijn, het is een serieuze zaak en inderdaad best wel druk tegenwoordig dus alle aandacht daar op vestigen! Het is zeker niet zo dat er meer ongelukken vanaf de 130 km/uur invoering gebeuren maar wel door het enorme verslavende gebruik van de smartphone tijdens het besturen van een voertuig!
Meisje tuut (15-11-2016 om 16:45)
Ik moet zeggen dat het daar ook best opletten is met uitvoegers vanuit Heinkenszand en invoegers naar Terneuzen...Dat is op dezelfde strook...
Marjoke Klaver (15-11-2016 om 15:33)
Dat zat er aan te komen... Heb ook vaak meegemaakt dat ik in had gevoegd vanaf Hzand en men nog ff gauw de afslag af wilde....
Zeeuwse showride (15-11-2016 om 14:03)
@Piet, dat u de snelheid niet aankunt wil niet zeggen dat het voor de rest van de mensheid ook onveilig is. 100km/u op de A58 is al helemaal bullshit, druk op de Zeeuwse A58?? U bent zeker nog nooit Zeeland uit geweest? ;). Nee het grootste probleem in het NL-se verkeer zijn al die h*fters en tr*tten die met hun mobiel bezig zijn en niet op net verkeer letten
Cookie-instellingen beheren