Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 41 km

Afrit A58 Arnemuiden dicht vanwege bladeren

Toegevoegd: 21-11-2016, 10.16 uur
De situatie op de afrit bij Arnemuiden.
De situatie op de afrit bij Arnemuiden.
© Foto: Twitter / Wis_Jeroen
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Rijkswaterstaat heeft maandagochtend bij Arnemuiden een afrit afgesloten vanwege de grote hoeveelheid bladeren die op het wegdek terecht was gekomen.


Het ging om de afrit van Goes richting Arnemuiden waarop verkeer naar Arnemuiden en Nieuw- en Sint Joosland kan rijden. Door de herfststorm lag een groot gedeelte van de rijbaan bezaaid met bladeren. Hierdoor was volgens Rijkswaterstaat sprake van een glad wegdek en dus een gevaarlijke situatie.

Verkeer wordt geadviseerd om te rijden via Middelburg.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim de Looff (21-11-2016 om 17:25)
Moet niet gekker worden. Vanmorgen niemand in onze straat gezien die de weg kwam afzetten omdat er bladeren lagen. Ze kunnen beter fietspaden bladvrij maken. Nee, eerst de automobilist. Blééééééé
bassie blader (21-11-2016 om 16:13)
Ja ja, totdat de eerste tegen de vangrail knalt! Ze sloten de afrit af om die bladeren op te ruimen! en dan gelijk klagen he....typisch weer, gelukkig staan de beste schippers weer aan wal!
peter de quaak (21-11-2016 om 13:42)
Wha wat een grap. Ben er vanmorgen eerst gewoon overheen gereden. En ja voorzichtig. Mag zeker geld kosten. En X idd. die zijn vast bij Pro Rail in dienst geweest. Maar nu het goede, u betaald allemaal mee aan deze onzin en de wegbeheerder schaamt zich echt niet hoor.
x (21-11-2016 om 13:01)
Zijn ze bij de spoorwegen in dienst geweest. Dat meen je niet! Proficiat ze hebben het nieuws gehaald. Rijkswaterstaat sprake van een glad wegdek en dus een gevaarlijke situatie. Volgens mij moeten ze eens achter der oren krabben.
marco (21-11-2016 om 12:29)
Schuivertje of borstel erover en klaar lijkt me. Das toch zo gebeurd. Gaan we daar een weg voor afsluiten en de krant bellen??? pfffff
Cookie-instellingen beheren