Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto op z'n kop op A58 Goes, flinke file

Toegevoegd: 05-12-2016, 09.33 uur - Update: 05-12-2016, 10.28 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een verkeersongeluk op de A58 ter hoogte van Goes is maandagochtend een personenauto op zijn kop terecht gekomen.


Het ongeluk gebeurde rond 07.45 uur op de rijbaan richting Bergen op Zoom. Ter hoogte van het viaduct bij knooppunt De Poel kwamen zeker twee personenauto's met elkaar in botsing. Eén van de voertuigen belandde dus op zijn kop. Twee auto's moesten worden getakeld.

De brandweer en verschillende ambulanceteams rukten uit om hulp te verlenen. Hoeveel personen er precies gewond zijn geraakt kon de politie vanochtend nog niet zeggen. De politie laat via Facebook wel weten dat de botsing plaatsvond als gevolg van een verkeerd ingeschatte manoeuvre door een medeweggebruiker.

De aanrijding zorgde voor flink wat oponthoud. Er ontstond namelijk een file van zo'n zes kilometer. Ook nadat de voertuigen rond 09.00 uur waren geborgen stond er nog een file. Er vonden toen namelijk nog opruimwerkzaamheden plaats. Volgens Rijkswaterstaat was de weg rond 10.20 uur weer vrij maar stond er toen nog wel een file.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (5-12-2016 om 15:26)
Ik maak dagelijks gebruik van deze afrit en er worden halsbrekende toeren uitgehaald om de rij auto's die de afrit al gekozen hebben voorbij te komen. Links volgas blijven rijden en op het laatste moment van de linkerbaan oversteken naar de afrit en je auto ertussen proppen. Al het achterop komend verkeer moet flink in de remmen maar de verkeersaso is toch iets verder opgeschoten. Jammer dat er zoveel witte Ford Transit-busjes rijden, de aso zal morgen weer een kans krijgen.
Cookie-instellingen beheren