Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Drie geparkeerde auto's in brand Middelburg

Toegevoegd: 15-12-2016, 02.15 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de Roozenburglaan in Middelburg zijn vannacht drie geparkeerde auto's beschadigd geraakt als gevolg van een felle brand.


Omwonenden merkten rond 01.00 uur op dat een personenauto in brand stond. De brandweer werd gebeld en die ging met spoed ter plekke. Het blussen bleek echter nog een flinke klus. De auto waarin de brand ontstond ging volledig in vlammen op. Ook de twee auto's die naast het brandende voertuig stonden raakten beschadigd.

Bergingsbedrijf Kuzee is ingeschakeld om de drie auto's af te voeren. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand en heeft ter plaatse van verschillende mensen verklaringen afgenomen.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bewoner (15-12-2016 om 08:02)
Er is doelbewust voor deze auto gekozen en zonder twijfel aangestoken.
Cookie-instellingen beheren