Weerbericht:
Vandaag en morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Dodelijk ongeluk N667 's-Heerenhoek

Toegevoegd: 27-12-2016, 05.48 uur - Update: 27-12-2016, 06.18 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEERENHOEK - Bij een aanrijding in 's-Heerenhoek is vannacht iemand om het leven gekomen. Dat heeft de politie bevestigd.


Het slachtoffer werd rond 04.00 uur aangereden door een personenauto met een taxi-kenteken. Het ongeluk gebeurde op de Heinkenszandseweg (N667) tussen de kruising met de Nassauweg en de kruising met de Beeldhoeveweg. Er werden twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen maar het slachtoffer overleed ter plekke en de helikopter werd al snel weer gecanceld.

Ter plekke werd in de berm een fiets aangetroffen. De politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd en wie het slachtoffer is. De weg is daarom nog afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joane (27-12-2016 om 13:24)
Heel veel sterkte voor familie vrienden en bekenden, maar ook voor alle betrokkenen. Je zal het bericht maar krijgen. Wat mij opvalt is dat de fiets onbeschadigd is aangetroffen, aan de andere kant van de weg dan waar het fietspad is. Onderzoek zal meer uit wijzen. Zo triest weer zo een bericht te lezen nadat we de sirenes hebben gehoord.
Cookie-instellingen beheren