Opnieuw veel bekeuringen voor verlichting

Toegevoegd: 11-01-2017, 14.57 uur

De politie bekeurde in totaal 34 personen.
De politie bekeurde in totaal 34 personen.
1
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft vanochtend in Zeeuws-Vlaanderen opnieuw veel bekeuringen uitgedeeld voor het niet voeren van fietsverlichting. Gisteren gebeurde dat ook al.

Volgens de politie hadden de meeste passerende fietsers hun verlichting netjes op orde. Desondanks werden in totaal 34 mensen op de bon geslingerd voor het niet voeren van fietsverlichting.

Vandaag vonden de controles plaats op de Buitenhaven, de Oude Vaart en de Roose­veltlaan in Terneuzen. De politie laat weten de komende tijd nog meer verlichtingscontroles te houden.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
chuckles (11-1-2017 om 18:55)
idd ! met je mislampjes aan rijden oh oh heel irritant omdat het je verblind en irritant omdat ze het 'stoer' vinden
P van D (11-1-2017 om 16:48)
Is dat veel 30 ??? Als ik zo in ochtend naar Middelburg fiets vanaf Serooskerke tel ik er in een half uur al 75 op die paar kilometer.. En op de snelweg naar Goes tel ik zo 30 auto's met mistlampen aan en stuk of 11 met kapotte koplamp in 15 minuten