Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 39 km

(Her)controles bij vakantiepark Marina Beach Hoek

Toegevoegd: 04-04-2024, 17.38 uur
(Her)controles bij vakantiepark Marina Beach Hoek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

HOEK - De gemeente Terneuzen voert donderdagavond samen met de politie, opnieuw een controle uit op vakantiepark Marina Beach in Hoek. Dit is een vervolgactie op eerdere controles. Er wordt vanavond onder andere gecontroleerd of eerder geconstateerde overtredingen rond permanente bewoning zijn beëindigd.


In de afgelopen jaren zijn al verschillende controles uitgevoerd op vakantiepark Marina Beach. Indien sprake is van permanente bewoning of van andere overtredingen van onder andere het Omgevingsplan gemeente Terneuzen, dan treedt de gemeente handhavend op om te zorgen dat de overtredingen stoppen. Het hoofddoel van de controles is, volgens de gemeente,  om ervoor te zorgen dat men alleen op het vakantiepark verblijft om te recreëren.

 De toezichthouders bezoeken diverse adressen voor een (her)controle op permanente bewoning. Het gaat om adressen waar bewoners een voornemen last onder dwangsom hebben gekregen en een adres waar een voornemen last onder dwangsom aan Oostappen Vakantiepark Marina Beach B.V. is opgelegd in verband met de staat van onderhoud van een chalet. Daarnaast vinden ook hercontroles plaats op adressen waar de bewoners al een last onder dwangsom opgelegd hebben gekregen en de termijn om de overtreding te beëindigen is verstreken. We voeren ook eerste controles uit.  De controles zijn omstreeks 17.15 uur begonnen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edl (6-4-2024 om 07:36)
Laat die mensen toch met rust en ga er dan niet heen naar oostappen parken als het je niet aan staat
bram goeree (5-4-2024 om 12:01)
daar kan je controleren wat je wil maar Oostappen Vakantiepark Marina Beach B.V lapt alle regels al jaren aan hun laars .treed daar nu eens strenger tegen op .van mijn part een grote boeten omdat zij deze praktijken toestaan en dit blijven doen
Cookie-instellingen beheren