Weerbericht:
Zonnig en droog, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 30 km

Gewonde bij botsing op A58 bij Kapelle

Toegevoegd: 03-02-2017, 07.46 uur - Update: 03-02-2017, 11.11 uur
De het ongeval op de A58 bij Kapelle. De het ongeval op de A58 bij Kapelle.
De het ongeval op de A58 bij Kapelle.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - De linker rijbaan van de A58 in de richting van Bergen op Zoom is vanmorgen ter hoogte van Kapelle enige tijd afgesloten geweest na een ongeval.


Rond 05.45 uur botste een 25-jarige man uit de gemeente Borsele door nog onbekende oorzaak tegen een vrachtwagen. De man kwam na de aanrijding in de middenberm tot stilstand. Er is een ambulance ter plaatse geweest die de bestuurder met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis heeft gebracht,.

De zwaar beschadigde auto is weggesleept, de vrachtwagen had lichte schade en kon zijn weg vervolgen. Het verkeer kon over één rijstrook passeren. Dit zorgde voor een korte file.  


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750