Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 147 km

Gewonden door explosie in schuur Vlissingen

Toegevoegd: 03-02-2017, 23.18 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij een explosie in een schuurtje aan de Merkenburg in Vlissingen zijn vanavond meerdere mensen gewond geraakt.


In eerste instantie werd rond 21.45 uur melding gemaakt van een binnenbrand. Een traumahelikopter werd opgeroepen, maar al snel weer afgemeld. Wel gingen de brandweer en meerdere ambulances ter plaatse.

Omwonenden hebben een harde klap gehoord en meldden dat er in het totaal vijf personen met ambulances zijn afgevoerd. De politie heeft de omgeving van de schuur afgezet. Over de oorzaak van de explosie is nog niks bekend gemaakt.

Zie ook:

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B (4-2-2017 om 19:36)
Dit is dus precies de reden, waarom je elk jaar je Gas flessen moet laten keuren ! Verkeerde zuinigheid die levens had kunnen kosten.
Toon (4-2-2017 om 18:02)
Wat zit je met 5 mensen op dat tijdstip in een schuurtje te doen????? Een nader onderzoek lijkt mij zeer wenselijk.
Kees (4-2-2017 om 11:27)
Als ik de foto zo bekijk is dat niet zomaar een rotje geweest!
Cookie-instellingen beheren