Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig scooterongeluk Badhuisstraat Vlissingen

Toegevoegd: 06-02-2017, 22.15 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op de Badhuisstraat in Vlissingen heeft maandagavond een ernstig scooterongeluk plaatsgevonden.


Het ongeluk gebeurde rond 19.45 uur in de buurt van de kruising met de Koudekerkseweg. Er werden twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter is uiteindelijk niet meer ter plekke gekomen. Het slachtoffer is met spoed per ambulance afgevoerd. De ambulance reed met toeters en bellen maar reed met erg lage snelheid.

De scooter is veiliggesteld. Wat er exact is gebeurd, is niet duidelijk maar er lijkt sprake te zijn geweest van een eenzijdig ongeval.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ary (7-2-2017 om 13:04)
Lucien Chapeau (hoed af) goed werk.!!
t Is wat (7-2-2017 om 10:35)
Hoezo drie ambulances? Sterkte voor de gevallen persoon, hopelijk valt het toch nog mee.
Lucian de nooijer (6-2-2017 om 23:42)
Ik ben de jongen die de man heeft geholpen ik hoorde een knal ik zag iemand liggen op de grond ik was er gelijk naar toe gerend om hem op zijn zij te leggen en ik zag dat zijn kunst gebit los was die heb ik er uit gehaald omdat ie anders erin zou stikken ik heb ook gelijk mijn jas uit gedaanten vest en mijn jas heb ik onder het hoofd gelegd voor ondersteuning en mijn vest heb ik over de wond op zijn hoof gelegd hopelijk gaat Alles goed met deze meneer en komt hij er snel weer boven op .
Cookie-instellingen beheren