Weerbericht:
Helder, in het noorden wolkenvelden en mogelijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij botsing auto-vrachtwagen A58 Kapelle

Toegevoegd: 06-02-2017, 22.23 uur - Update: 07-02-2017, 00.22 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Bij een botsing tussen een personenauto en een vrachtwagen op de A58 bij Kapelle is maandagavond iemand om het leven gekomen.


Het slachtoffer reed rond 20.25 uur in een personenauto tussen de knooppunten Vierwegen en De Poel achterop een vrachtwagen. De auto belandde in de middenberm. De brandweer werd opgeroepen nadat was gemeld dat er mogelijk sprake was van een autobrand.

Hulpverleners hebben het slachtoffer nog gereanimeerd maar dit mocht niet meer baten. De gewonde automobilist(e) overleed ter plekke. De A58 werd vanwege het ongeluk in de richting van Goes volledig afgesloten. Verkeer dat in de file stond mocht onder begeleiding keren.

De politie doet onderzoek naar het ongeluk. Dinsdag rond 00.20 uur is de weg weer vrijgegeven.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M (9-2-2017 om 07:10)
Vrachtwagen stond niet stil, reed met normale snelheid op rechterbaan, slachtoffer is vol ingereden , en idd bekijk de voorruit.
P (8-2-2017 om 13:15)
Ben het met Kees eens, als de vrachtwagen stil stond en ze klapte er met 120 op dan was het logica van oorzaak en gevolg. Ik denk ook aan onwel worden of een onderliggende hartzwakte wat men op jonge leeftijd toch al snel negeerd en afdoet als ach je bent nog jong zal wel stress zijn, of bekende aandoening. Hoe dan ook sterkte voor de nabestaanden.
Bertus (8-2-2017 om 08:58)
U moet helderziende worden @Kees, hoeft u hier niet te speculeren! Wat is vreemd, een ongeval is een ongeval, en zo gebeurd helaas. Er hoeft geen groot zichtbaar verwonding te zijn om zo tragisch te overlijden. Veel sterkte voor de familie, vrienden en betrokkenen.
WRX (8-2-2017 om 01:08)
Sterkte voor de nabestaanden. Helaas zijn we in die ecoauto's wel erg kwetsbaar zoals hier weer blijkt.
Ik (7-2-2017 om 16:51)
Natuurlijk kees. Bekijk je ook even de voorruit?
jaapverkeer (7-2-2017 om 15:08)
een ongeluk op de A50 haalt het landelijk nieuws maar een even erg ongeluk in Zeeland niet. Allebei verschrikkelijke gebeurtenissen, je zult de politie maar aan de deur krijgen.
Cookie-instellingen beheren