Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Letsel bij botsing auto's Heinkenszand

Toegevoegd: 07-02-2017, 09.32 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Bij een botsing op een T-splitisng in Heinkenszand is dinsdagochtend iemand gewond geraakt.


Omstreeks 07.45 uur kwamen op de kruising van de Drieweg met de Heinkenszandseweg (N667) twee personenauto's met elkaar in botsing. Eén van de automobilisten raakte gewond en moest per ambulance worden afgevoerd.

De beide auto's liepen schade op en moesten worden getakeld. Vanwege de bergingswerkzaamheden moest het verkeer ter plekke tijdelijk stil worden gelegd. Het ongeluk gebeurde vermoedelijk als gevolg van een voorrangsfout.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (7-2-2017 om 09:58)
Mja...met zo'n "prehysterische" auto raak je nog gewond als er een mug of een vlieg tegen je raam aan vliegt. Nu is dat daar ook een levensgevaarlijke kruising, dat ze daar ook geen rotonde aanleggen...?!?
Cookie-instellingen beheren