Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij aanrijding Sint-Jansteen

Toegevoegd: 07-02-2017, 13.39 uur
Door: Roland de Jong

SINT-JANSTEEN - Bij een verkeersongeluk in Sint-Jansteen zijn dinsdagochtend twee mensen gewond geraakt. Eén persoon moest mee naar het ziekenhuis.


Rond 11.35 uur kwamen op de kruising van De Verrekijker met de Rondweg Hulst (N290), de Rijksweg en de Grote Kreekweg twee personenauto’s met elkaar in botsing. Een Belgische automobilist raakte met zijn voertuig de bestuurderszijde van de auto van een Nederlandse automobiliste.

Door de klap wilde het portier van haar auto niet meer open. De brandweer kwam ter plekke om de deur open te knippen. De automobiliste is vervolgens per ambulance afgevoerd. De bestuurder van de Belgische auto werd ter plekke behandeld aan zijn verwondingen.

De afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie heeft ter plaatse sporenonderzoek gedaan. Om deze reden was de kruising lange tijd vrijwel geheel afgesloten voor het verkeer. De beide voertuigen moesten worden getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren