Weerbericht:
Helder, in het noorden wolkenvelden en mogelijk wat regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Auto vliegt van Brouwersdam bij Ellemeet

Toegevoegd: 08-02-2017, 04.18 uur - Update: 08-02-2017, 15.04 uur
Door: Roland de Jong

ELLEMEET - Een automobiliste is dinsdagavond van de Brouwersdam (N57) tussen Ellemeet en Ouddorp gevlogen.
 
Het ongeluk gebeurde rond 23.30 uur, vlakbij de provinciegrens maar op Zeeuws grondgebied. Direct werden meerdere ambulances opgeroepen. Vanuit Ouddorp werd ook de brandweer op pad gestuurd. Er was sprake van een mechanische beknelling.
 
De automobiliste, een 21-jarige vrouw uit Steenbergen, kwam vanuit de richting van Ouddorp en reed dus richting Zeeland. Haar voertuig vloog aan de linkerzijde van de weg en belandde via de berm en enkele bosjes tegen een hekwerk naast de lager gelegen parallelweg, de Brouwersdam Binnenzijde.
 
De vrouw is door de ambulancedienst onderzocht maar liep geen (ernstig) letsel op. Autoberging Vermaat uit Hellevoetsluis heeft het voertuig getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren