Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw ernstig gewond bij aanrijding M'burg

Toegevoegd: 11-02-2017, 18.40 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is zaterdag aan het einde van de middag een vrouw zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval.


Het slachtoffer werd rond 16.50 uur op de Haneveltweg geschept door een automobiliste. De vrouw werd gestabiliseerd in een toegesnelde ambulance. Om 17.25 uur is ze met spoed afgevoerd naar een ziekenhuis.

De politie heeft van de automobiliste ter plekke een verklaring opgenomen. De vrouw mocht hierna haar weg vervolgen. Haar voertuig liep geen grote schade op.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
t Is wat (12-2-2017 om 11:53)
Was het slachtoffer op de fiets, lopend of ook in een auto? Is niet echt duidelijk. Beterschap iig voor haar.
Zeeuwse showride (11-2-2017 om 22:19)
@Jan Jobse, dat is een stevige klapper geweest. Er is geen touw vast te knopen aan je verhaal ;) Sterkte beterschap voor het slachtoffer
Jan Jobse (11-2-2017 om 19:50)
Ik ben ook aangereden door automobiliste aangereden en ook op de torenweg zijn bestuurders van auto,s VOORRANG op Rotonde is levensgevaarlijk.
Cookie-instellingen beheren