Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto opengeknipt na ongeluk in Terneuzen

Toegevoegd: 11-02-2017, 18.50 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen heeft de brandweer zaterdagmiddag iemand uit zijn auto geknipt na een verkeersongeval.


Het ongeluk gebeurde rond 17.15 uur op de kruising van de Bellamystraat met het Schuberthof. Ter plekke kwamen na een voorrangsfout twee personenauto's met elkaar in botsing. De brandweer heeft een deur van één van de auto's verwijderd om zo de inzittende veilig uit het voertuig te halen.

De automobiliste is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De andere bestuurder bleef ongedeerd en kon zelfstandig zijn weg vervolgen. De opengeknipte auto is weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (13-2-2017 om 13:45)
wat raar dat deze auto open geknipt is? de schade lijkt mij niet zo ernstig dat de deur zo ver naar binnen heeft gezeten dat de inzittende hierdoor klem zat hoe dan ook het is een oudje dus total loss was hij na de aanrijding al wel maar nu de deur er af ligt weet je dat zeker, dan krijg je de dagwaarde, van een oud micratje is dat plus minus 100 euro daar heb je geen ander autotje voor. hopelijk is de bestuurster niet gewond geraakt das al minder zuur
B (12-2-2017 om 23:41)
Beste Lezers ??? Nu is het niet zonde of erg ? geen discussie over winterbanden ? omdat het nu geen BMW of Mercedes betreft... Veel sterkte aan de betrokkenen en hoop dat het bij materiële schade zal blijven
Cookie-instellingen beheren