Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Fatale aanrijding auto’s Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 12-02-2017, 04.15 uur - Update: 12-02-2017, 05.39 uur
Door: Roland de Jong

WOLPHAARTSDIJK - Een zware aanrijding in Wolphaartsdijk heeft zaterdagavond laat een leven geëist. Een onbekend aantal personen raakte gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 23.50 uur op de Nieuwedijk (N668). Ter plekke kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing. Eén van de voertuigen reed van de dijk en belandde naast de lager gelegen Leeuwekerkeweg. Een inzittende van deze auto overleed ter plaatse. De ambulancedienst heeft zich ontfermd over een onbekend aantal andere personen.

De weg werd vanwege de hulpverlening, sporenonderzoek en de bergingswerkzaamheden afgesloten tussen de kruisingen bij de Wissekerkseweg en die met de Nieuwe Rijksweg (N664). Zes uur na het ongeluk was de weg nog steeds dicht.

Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
YNWA (16-2-2017 om 13:43)
Beter dan iedereen zijn mening voor zich houdt. Het is al moeilijk genoeg om dit verlies te moeten dragen. En als je die jongen zou kennen dan begin je niet over alcohol of te hard rijden. Makkelijk reageren wanneer het je huisje passeert. Wil jullie ook wel eens horen wanneer het met iemand gebeurd die je lief is!
Henk (14-2-2017 om 13:25)
Wat leuk dat iedereen de oorzaak weet, 1 je mag er 80. 2 t was glad . Kunnen we misschien gewoon lekker alle speculaties voor jezelf houden ? En misschien een beetje mede leven hebben met de familie van het slachtoffer oid?
S (12-2-2017 om 18:49)
Wat een ontzettend verdrietige gebeurtenis. Speculeren heeft geen zin en een schuldige aanwijzen al helemaal niet. We zijn er allemaal niet bij geweest, dus weten niet wat er precies gebeurd is.Heel veel sterkte voor de nabestaanden!
Anno (12-2-2017 om 18:47)
Zo te lezen, weet iedereen het weer beter dan de VOA. De beste stuurlui i.d.g. commentators staan al wal! Sterkte voor de nabestaanden!!
Bertha (12-2-2017 om 15:16)
Zowel u als ik weet de oorzaak niet Ja-Ja. Houdt u van speculeren, ga in aandelen handelen! Heel veel sterkte voor familie vrienden en betrokkenen.
martine (12-2-2017 om 14:10)
A58 hou je reacties voor je, het is al erg genoeg wat er is gebeurt. En het is niet aan ons om te oordelen. Heel veel sterkte voor de nabestaanden in deze zware tijd.
Cookie-instellingen beheren