Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode en drie zwaargewonden in Zuiddorpe

Toegevoegd: 12-02-2017, 04.27 uur
Door: Roland de Jong

ZUIDDORPE - Bij een eenzijdig verkeersongeval in Zuiddorpe is zaterdagavond iemand om het leven gekomen. Drie anderen raakten zwaargewond.


De slachtoffers zaten in een auto die kort voor middernacht op de Provinciale weg tegen een boom reed. Er ontstond een flinke ravage en er was sprake van een beknelling. De ambulancedienst kreeg assistentie van een MUG-traumateam uit België. Eén persoon overleed ter plekke. De andere inzittenden zijn met ambulances afgevoerd. Over hun huidige toestand is niets bekend.

Vanwege het ongeluk moest de weg ter plekke worden afgesloten. De politie heeft ter plaatse uitgebreid sporenonderzoek gedaan om te achterhalen wat er precies is gebeurd. De auto lijkt in een flauwe bocht rechtdoor te zijn gereden, maar waarom dat gebeurde is nog niet duidelijk.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (13-2-2017 om 12:59)
je kunt nog zo'n veilige sterke auto hebben maar gebruik je verstand op de openbare weg heb je te maken met straat meubilair en bomen er hoeft maar dit mis te gaan (zeker bij hoge snelheden) je raakt vd weg en hebt geen ruimte om dit te corrigeren en dan gaat het goed mis. sterkte aan de gewonden en nabestaanden
Bertha (12-2-2017 om 15:21)
Heel veel sterkte voor familie, vrienden en betrokkenen
ad (12-2-2017 om 12:22)
WEER onnodig, alle betrokkenen: Gecondoleerd en veel STERKTE...
A58 (12-2-2017 om 10:28)
Dat is ook weer niet met een slakkengangetje gebeurd. Desalniettemin, veel sterkte voor de zwaargewonden.
R Witte (12-2-2017 om 09:42)
Veel sterkte voor alle betrokkenen!
Cookie-instellingen beheren