Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw overleden bij ongeluk Nieuw-Namen

Toegevoegd: 14-02-2017, 04.15 uur
Door: Manfred Berrevoets

NIEUW-NAMEN - Bij een eenzijdig ongeval in Nieuw-Namen is maandagavond een vrouw om het leven gekomen.


Het ongeval vond rond 23.00 uur plaats op de Kieldrechtse Molenstraat. Naast een ambulance werden ook de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek dat de vrouw al was overleden. De traumahelikopter is dan ook niet meer ingezet.

De weg is vervolgens afgezet voor sporenonderzoek. De auto van de vrouw is vermoedelijk in de rechterberm gekomen en vervolgens aan de linkerzijde in de sloot terecht gekomen. Door de klap is de auto weer op de kant gekomen en is de vrouw uit de auto geslingerd.

Rond 03.30 uur was het sporenonderzoek afgerond en kon de auto worden weggesleept.

Zie ook:

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bertha (14-2-2017 om 18:10)
Ik schrik van de vele zware ongevale'n binnen een week. Zo vreselijk voor iedereen. Sterkte voor de familie, vrienden en betrokkenen.
t Is vreselijk (14-2-2017 om 10:32)
Sowieso door de klap, Wim. Ik vrees dat zij geen gordel omhad, anders kun je niet uit je auto geslingerd worden. Maar of ze het met gordel had overleeft is de vraag. veel sterkte voor de nabestaanden.
ad (14-2-2017 om 10:26)
WééR zo ONNODIG, nabestaanden: Gecondoleerd en veel STERKTE... Zeeland komt de laatste tijd zeer slecht in 't nieuws, hoeveel doden moeten er nog volgen in onze mooie provincie???
wim (14-2-2017 om 07:02)
Wat gebeuren er toch weer veel ongelukken in Zeeland met grote gevolgen zo ook weer de vrouw is overleden door de auto in de sloot terecht is gekomen .
Cookie-instellingen beheren