Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 33 km

Gewonde op fietspad bij Grijpskerke

Toegevoegd: 16-02-2017, 16.59 uur
Door: Manfred Berrevoets

GRIJPSKERKE - Bij een botsing op het fietspad van de Hondegemsweg tussen Serooskerke (W) en Grijpskerke is vanmiddag iemand gewond geraakt. Mogelijk gaat het om een kindje.


Rond 15.50 uur vond er ter hoogte van de Zandvoortseweg een aanrijding plaats tussen een scooter en een fietser. Er is een ambulance ter plaatse geweest om de gewonde te behandelen.

Er is één persoon met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Zowel de scooter als de fiets raakten beschadigd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter Grooten (17-2-2017 om 10:47)
en alweer een scooter erbij betrokken,deze horen niet op een fietspad. of ze gele of blauwe kenteken plaatjes hebben maakt niks uit de gele rijden meer dan 55 km en de blauwe tippen aan 45 km en mogen maar tot 25 km vorig jaar is er kind dood gebleven op de walcherse weg. ook door een scooter,ik zelf heb een spartamet 25 km maar als deze aan mij voorbij komen gevlogen moet ik er niet aan denken dat ze mij maar ff aanraken. dus willen we het veiliger op de fietspaden,dan de scooters op de weg.
Cookie-instellingen beheren